spagetti_1379841684.jpg_400x400

  1. 2-3 fej fokhagymát összezúzunk, a vizet feltesszük főni a tésztának.
  2. Kevés olvasztott vajon v. olívaolajon kissé "megfonnyasztjuk" fokhagymát, aztán jöhet rá a friss bébispenót,só,bors,ízlés szerint. (esetleg plusz paradicsom, felkockázva)
  3. Felöntjük főzőtejszínnel.
  4. Beleforgatjuk a közben kifőtt, leszűrt spagettit.
Tipp: /Parmezán/Sajttal megszórva még finomabb! vagy ez mehet közvetlen bele a mártásba is, ill. kéksajt akár, ízlés szerint.  :))

A bejegyzés trackback címe:

https://erikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr965528277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása