22007_narancsos-mascarponekrem_n_1379842395.jpg_450x450

A mascarponét ( 25 dkg) egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot,( ízlés szerint porcukrot), 1 narancs reszelt héját és levét, majd fakanállal jó habosra keverjük.

A többi narancsot ( 3-4 db) megpucoljuk, a fehér részét teljesen eltávolítjuk, majd gerezdekre szedjük, és kisebb darabokra felvágjuk. Ezután óvatosan a mascarpone krémhez keverjük.

A habtejszínt (2-3 dl)  kemény habbá verjük, majd apránként szintén óvatosan összeforgatjuk a narancsos mascarponekrémmel.

Tálalás előtt poharakba kanalazzuk, majd a tetejére narancshéjat reszelünk, és narancskarikával díszítjük.

Jól lehűtve tálaljuk.

Tipp: a citromos verzió is isteni finom!

A bejegyzés trackback címe:

https://erikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr905528291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása