Málnás túrókrém

 2014.07.11. 16:20

m_ln_s_t_r_kr_m_1405088173.jpg_421x289

Hozzávalók:

 

  • 35 dkg málna
  • 35 dkg tehéntúró
  • 2 dl natúr joghurt
  • 3 ek méz
  • 2 ml vanília aroma/ vaníliarúd
  • 2 kk citromlé

 

Elkészítés:

 

  1. A málnát szitán áttörjük. 1-2 evőkanál mézzel édesítjük.
  2. A túrót szintén áttörjük és a joghurttal, a maradék mézzel, a vaníliaaromával és a citromlével simára keverjük.
  3. Ezt a krémet elfelezzük. Az egyik felébe belekeverjük az áttört málnát.
  4. Üveg kehelybe kanalazzuk úgy, hogy felváltva a fehér és a rózsaszín réteg kerüljön egymásra.
  5. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
  6. Málnaszemekkel díszítve tálaljuk.

 

Nagyon finom, gyorsan, könnyen elkészíthető, hűsítő nyári desszert.

A bejegyzés trackback címe:

https://erikaja.blog.hu/api/trackback/id/tr236500829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása